2015-12-28 09:24:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen megértő mások hibáival szemben

Napi horoszkóp december 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de a Mars a Mérleg jegyében maradt, és szemben áll az ön jegyével. Úgy érzi, hogy mások kéretlenül is beleszólnak a dolgaiba, ez pedig meglehetősen bosszantja önt… A Mars veszekedéseket szít ön körül, de jobb lenne, ha nem folyna bele a vitákba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, emiatt ön ma különlegesen erős meggyőző erővel rendelkezik. Még a felettesei is elfogadják a véleményét, így akár fizetésemelést is kaphat az ötleteiért. Bízzon saját magában! A Mars a Mérleg jegyében kissé kötözködővé teszi, pedig jó lenne, ha nem rontaná el ezt a szép napot felesleges vitákkal!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars viszont a Mérleg jegyéből szítja a tüzet. Ma óriási türelemre van szüksége, el kell tudnia választani a fontosat a lényegtelentől. Ebéd után tartson egy kis szünetet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Az anyagi helyzetében pozitív fordulat várható. Próbáljon meg merészebb lenni, és belevágni újabb, nagyobb feladatokba is, a bolygóállás kedvez ennek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Gondolja át a pénzügyi helyzetét, és nézze meg, hol lehet még lefaragni a költségekből. Érdekes lesz az este, egy baráti beszélgetés során izgalmas híreket tudhat meg.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars viszont a Mérleg jegyében maradt, az ön horoszkópjának anyagi javakat jelző területén. Alaposan nézze meg az árakat, mert valamihez most jelentősen olcsóbban juthat hozzá, ha elég figyelmes…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars a Mérleg jegyében áll. Ez a Vénusz által uralt jegy, így óvatosan bánjon a pénzkiadásokkal. Nyugodtan vásárolhat, de nem mindegy, hogy mit és mennyiért. Este menjen táncolni, hallgasson zenét, ez jót tesz önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars pedig a Mérleg jegyében látható. Jó kedve van, viszont az anyagiakra ügyelnie kellene. Ennél a bolygóállásnál ugyanis a pénz „kifolyik” a kezünk közül…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars pedig maradt a Mérleg jegyében. Az anyagiakkal kapcsolatban van mit tisztáznia, és elgondolkodnia, mit is tervezzen jövőre. Este teremtsen nyugalmat, kapcsolja ki a telefont is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars pedig maradt a Mérleg jegyében. Viszonylag gyorsan végez a feladataival. Ma különösen jó érzékkel nyúl a pénzügyekhez, remek ötletei támadnak. Ne pazarolja az idejét lényegtelen dolgokra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben. Ez nem kedvez önnek, szerencsére azonban a Mars pozitívan hat önre. Gondoljon a sok szép közös élményre, amelyeket átélt a párjával, és legyen megértő a másik hibáival szemben.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Váratlanul plusz bevételre tesz szert, vagy pedig egy nagyobb ajándékkal lepi meg egy kedves ismerőse!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: